Хладилници и фризери

Идеи, модерен дизайн и обмислени решения за оптимален комфорт на обслужване характеризират програмата на Либхер-Хаусгерете. Към нея спадат малки и големи свободностоящи хладилници и фризери, комбинирани хладилници с фризер, фризерни ракли, хладилни шкафове и витрини, охладители и климатизатори за вино както и хладилници и фризери за професионална употреба.

Либхер-Хаусгерете е символ на качество в Европа и по цял свят. Всеки ден над 7000 уреда напускат производствените бази на фирмата.

Наскоро Liebherr Group публикува подробна информация за реализираните обороти през изминалата 2013 г. за отделните си дивизии.

29.7.2014 г.

Либхер Хаусгерете Марица ЕООД изпълнява одобрен проект по схема „На път“, финансирана по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския социален фонд.

18.7.2014 г.

От 05 до 10 Септември тази година в Берлин ще се проведе традиционното световно изложение на домакински електроуреди IFA, на което Либхер също ще вземе участие

8.7.2014 г.

Либхер-Хаусгерете Марица открива процедура по избор на превозвач за оранизиран транспорт за 1200 лица по Европейска програма "На път".

17.4.2014 г.

Два модела на Либхер Домакински уреди получиха престижната награда „Red Dot Design Award“ 2014: Kомбинираният хладилник-фризер с покритие BlackSteel от черна благородна стомана CBNPbs 3756 и комбинацията Side-by-Side за вграждане SBS 70I4 с енергийно ефективен клас А++ са шампиони в категорията „Продуктов дизайн“.

3.4.2014 г.