Хладилници и фризери

Идеи, модерен дизайн и обмислени решения за оптимален комфорт на обслужване характеризират програмата на Либхер-Хаусгерете. Към нея спадат малки и големи свободностоящи хладилници и фризери, комбинирани хладилници с фризер, фризерни ракли, хладилни шкафове и витрини, охладители и климатизатори за вино както и хладилници и фризери за професионална употреба.

Либхер-Хаусгерете е символ на качество в Европа и по цял свят. Всеки ден над 7000 уреда напускат производствените бази на фирмата.

Либхер Домакински уреди е редовен участник на BrauBeviale, търговски панаир обхващащ всички аспекти от производството, промотирането и съхранението на напитки, което ще се проведе в Нюрнберг, Германия от 11 до 13 ноември.

3.11.2014 г.

От 5 до 8 ноември 2014 г. в Интер Експо Център – София ще се проведе специализираното изложение СИХРЕ - платформа, обединяваща професионалисти в областта на хотелския и ресторантьорския бизнес.

23.10.2014 г.

От 23 до 26 октомври зала 6 на НДК става домакин на втория Балкански фестивал на ракията и високоалкохолните напитки. Либхер Домакински уреди ще вземе участие в събитието като представи част от своите висококачествени професионални витрини, предназначени за оптимално охлаждане и презентация на напитки.

13.10.2014 г.

След като по-рано тази година в Германия и Австрия „Либхер-Домакински уреди“ стартира своите активности в социалните медии, сега и България се присъединява към най-модерните платформи за комуникация.

29.9.2014 г.

Уважаеми клиенти, бихме искали да ви благодарим, че посетихте нашия щанд на изложението IFA 2014, което се проведе в Берлин. По време на събитието Либхер още веднъж успешно затвърди позицията си производител на електроуреди с изключително високо качество и с поглед фокусиран към детайлите, дизайна и иновациите.

24.9.2014 г.